ZU Stomatološka ambulanta Dr Tica

Naš stručni tim, na čelu sa dr Mladenom Ticom, specijalistom ortopedije vilice, teži da ide u korak sa najmodernijim tehnologijama i materijalima renomiranih proizvođača, a sve u cilju da Vašim zubima povratimo zdravlje, a Vašem licu blistav osmijeh.

Izbjeljivanje
Bijeljenje zuba je proces pomoću kog se zub može izbjeliti za sedam do osam nijansi.

Čišćenje zuba
Čišćenje zuba se sastoji od skidanja nedostupnih naslaga zubnog kamenca i pigmentacije zuba.

Hitne intervencije
Ako niste sigurni da li je ono što se događa hitna situacija najbolje je da nas odmah kontaktirate.

Zubni aparati
Neki pacijenti žele manje upadljive aparatiće, stoga u ponudi imamo providne i aparatiće u boji.

Naše usluge

S obzirom da su nam pacijenti uvijek na prvom mjestu, sve ćemo učiniti kako bismo se prilagodili Vašem rasporedu i Vašem slobodnom vremenu.
Trenutno stanje zdravlja Vaših zuba odredićemo nakon detaljnog pregleda, a potom odrediti dalje liječenje.

Naš tim

Naš strucni tim, na celu sa dr sci. spec. Mladenom Ticom teži da ide u korak sa najmodernijim tehnologijama i materijalima renomiranih proizvođača, a sve u cilju da Vašim zubima povratimo zdravlje, a Vašem licu blistav osmijeh.

Погледајте све наше запослене

Dentalni turizam

Nudimo Vam dentalni turistički paket, koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cijenama, koje su čak i do 70% niže u odnosu na zemlje Zapadne Evrope. Naš dentalni turistički paket uključuje:

Besplatno savjetovanje
Ono što vi treba da uradite, jeste samo da nam pošaljete digitalni ortopan, a mi cemo Vam u najkracem roku predložiti najbolje rješenje zavisno o Vašim potrebama i problemima.

Putovanje i smještaj
Svojim buducim pacijentima nudimo besplatan i ugodan smještaj u apartmanima u blizini ordinacije, kao i obezbijeden prevoz koji omogucuje svakodnevne odlaske do ordinacije.

Ugovaranje tretmana
Nakon konsultacija moci cemo odrediti koliko dugo ce trajati terapija, kao i datum i vrijeme posjete, koju cemo uskladiti sa Vašim rasporedom. Budite sigurni da cete dobiti najbolju mogucu ponudu.

Uživanje i odmor
Postoji mogucnost organizovanja cjelokupnog odmora i boravka u Banjaluci ili Mrkonjić Gradu, gdje, pored bogatog društvenog sadržaja, možete svakodnevno uživati u blagodetima netaknute prirode.

Rekli su o nama

Mrkonjic map link

Banjaluka map link